DİYARBAKIR / SUR - İskenderpaşa İlkokulu

İskenderpaşa İlkokulu

İskenderpaşa Mahallesi Palu Sokak Sur / DİYARBAKIR
Vizyon
- Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. - Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. - Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. - Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. - Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
- Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. - Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. - Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. - Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :Yarım gün eğitim sistemi (ikili)
Sabahçı : 07.00-11.50 Öğlenci : 12.00-16.50
Şehir içi otobüs, minibüs ya da şahsi araçlar ile ulaşım yapılabilmektedir.
şehir merkezi İskenderpaşa Mah.Palu sok. SUR
Okulumuz Şehir Mekezindedir